2013. július 2., kedd

Best o' Glasto 2013

Múlt hétvégén zajlott le a modern kor évente megrendezésre kerülő Woodstock-ja, a zenevilág szülinapja és karácsonya, az egyszerű halandók számára teljesen elérhetetlen és álomszerű Glastonbury fesztivál. Ebben az ideiglenes földi Paradicsomban olyan zenei felhozatalt kínálnak a pár százezer szerencsés kiválasztottnak, hogy példának okáért egy egyszerűbb lelkületű Közép-Európai fangirl se lelkileg, se testileg nem bírná elviselni az ilyen töménységű királyságot. De hát egy olyan fesztivál, ahol a Rolling Stones (értitek a ROLLING STONES) az egyik headliner, az minden zeneszeretőnek, sőt, mindenkinek akinek van lelke és/vagy füle, fix bakancslistás tétel.
Megemlékezve a 2013-as Glastonbury legemlékezetesebb momentumairól és álmodozva, hogy ebben az évezredben talán mi is eljutunk a létező legszebb angol vidékre, további kommentár nélkül összegyűjtöttünk tízet a legjobb pillanatokból, legalábbis azok közül, amikhez a BBC kegyesen hozzáférést biztosított az otthon ragadt és melankóliába taszított fotelfesztiválozók számára. Enjoy!

10. GOAT- Goatman


9. MICHAEL KIWANUKA- Home Again


8. DJANGO DJANGO- Default


7. THE LUMINEERS- Ho Hey


6. ALT-J- Breezeblocks


5. THE STRYPES- Blue Collar Jane (felesleges kommentár 1: őket nagyon nézzétek meg, ezek a pofátlanul tehetséges ír kölykök 15-17!!!!!!! évesek)


4. BEN HOWARD- Only Love


3. PRIMAL SCREAM- Rocks


2. THE ROLLING STONES- Sympathy for the Devil (felesleges kommentár 2: ezen a videón nem a SFTD hallható mert varázslatos módon egyik napról a másikra eltűnt az összes hivatalos felvétel az internetekről, ejnye ejnye, ennek ellenére ezt ide kellett tenni, nincs mese)


1. MUMFORD AND SONS & FRIENDS- With a Little Help From My Friends (felesleges kommentár 3: ez itt kedveseim a tökéletes fesztiválmomentum, seven minutes of peace, love and music.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése