2012. május 27., vasárnap

Gyereknap Special: Rocksztár-csemeték

Boldog Gyereknapot kívánunk minden kiskorúnak, nagykorúnak és magát örök gyereknek titulálónak! Ezen a szép napon az ifjabbik generációra koncentrálunk, méghozzá híres zenészek csemetéire, akik apuka-anyuka ösvényét próbálják bejárni (több-kevesebb) sikerrel.

Peaches és Pixie, Bob Geldof két socialite lánykája

1. Georgia Jagger


A modellkedés a legideálisabb bejárható út az olyan rocksztár-palánták körében, akiknek nem jutott a szülők zenei tehetségéből. Mick Jagger és Jerry Hall 20 éves lánya ráadásul örökölte apuci ikonikus ajkait, és különleges szépségével már rengeteg kifutót meghódított.

2. Kelly Osbourne


Kedvenc zombink, Ozzy Osbourne második gyermeke, Kelly már az égvilágon mindennel próbálkozott, hogy jusson neki is apuka rivaldafényéből. Énekelgetett, mindenféle tévéműsorban megjelent, sőt még ruhakollekciót is tervezett, de ő mindig is Ozzy egyszer ijesztően ronda, máskor viszont kifejezetten csini lánya marad.

3. Sean Lennon


Minden idők talán leghíresebb csemetéje, hiszen ő nem más, mint John Lennon és Yoko Ono egyetlen közös gyermeke. Nemcsak hogy megszólalásig hasonlít édesapjára, de egy adagot örökölt is zenei tehetségéből és anyukája avantgárd stílusából, és féltestvéréhez, a sokkal kevésbé vonzó Julian Lennon-hoz hasonlóan ő is zenélget hébe-hóba.

4. Lisa Marie Presley


A Király egyetlen utódja, a Rock and Roll Hercegnőjének titulált Lisa egyrészt zenélget is, másrészt Michael Jackson barátnője is volt, így nyilván bőven kijutott neki is a hírességeknek kijáró figyelemből.

5. Jakob Dylan


Az apukánál jelentősen vonzóbbra sikeredett Jakob még Dylan papa fémjele nélkül is egészen kellemes zenét produkál. 

6. Theodora Richards


A 27 éves Theo szerencsére modell anyukája szépségét örökölte és így ő is erre a pályára léphetett apukája, Keith Richards rögös rock'n'roll ösvénye helyett. 

7. Eliot 'Coco' Sumner


Sting 21 éves leánykája egész tűrhető zenét produkál I Blame Coco fedőnév alatt, bár ez a szuperhíres apuka, a producer anyuka és a többi művész testvér/féltestvér segédletével annyira nem lehet nehéz feladat.

8. Frances Bean Cobain


Kurt Cobain és Courtney Love 20 éves gyermekét újabban óriási hype övezi, ez persze betudható a Nirvana reneszánszának is, illetve annak, hogy nagyon jól megválogatja melyik trendi és hipster magazinoknak kell nyilatkozni illetve milyen bulikban kell megjelenni.

9. Adam Cohen


A Leonard-apukára kísértetiesen hasonlító Adam gitárt ragadott, és viszi tovább a Cohen-örökséget, méghozzá egész ügyesen.

10. Norah Jones


És íme a pozitív példa, amikor a gyermek annyira túlszárnyalja a szülőt, hogy a többség nem is tud a híres génekről. A gyönyörű és tehetséges Norah Jones nevét mindenki ismeri, azt viszont kevesebben tudják, hogy az apukája nem más, mint a szitár-legenda, és a talán leghíresebb élő indiai zenész, Ravi Shankar. Féltestvérével, Anoushka Shankar-ral szemben ő még a vezetéknevet sem használta fel az előrébb jutáshoz, és mégis elismert zenész vált belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése